Podijeli članak

Povremeni bh. reprezentativac Ismet Sejfić ponovno pruža odlične partije u Mađarskoj. U posljednjim utakmicama u dresu Jaszberenyia posebno je dobar bio protiv Paks Atoma (20 poena, 18 skokova), te Soprona (23 poena, 24 skoka).

"Drago mi je da sam se vratio u pravu formu. Sportaš uvijek može bolje, ali nekada nije sve ni do nas. Nadam se da moje igre neće proći nezapaženo i da ću se ponovo naći na popisu izbornika Vujoševića. Ja ću se uvijek truditi i davati maksimum i nadati se da ću ponovo u najdražem dresu doživjeti prelijepe trenutke kao protiv Slovačke, kada sam nakon odlične partije doživio ovacije navijača u Skenderiji", kaže Sejfić.

Ismet je bio presretan zbog velikog uspjeha Nemanje Gordića, koji je s Budućnosti pobijedio Crvenu zvezdu i izborio plasman u Euroligu naredne sezone, piše Klix

"Gorda je bio nevjerojatan. On je ponos svih Bosanaca i Hercegovaca. Pratio sam utakmice i naprosto je 'ubio' Crvenu zvezdu. Svi sportaši žive za takve trenutke u karijeri. Mislim da je potpuno zasluženo proglašen MVP-om", kaže bh. centar.