Podijeli članak

Kaže se kako dobri dečki uvijek završe zadnji i to je doista tako.

A to znamo po svima nam dobro poznatom životnom scenariju, prema kojem je svaka od nas do svog princa došla preko konja. Ili njih nekoliko. V

Većina nas tada nije shvaćala da ti dečki nisu bili za nas, ali u onom trenutku nam nije bilo lako. No, morale smo i to proć, kako bi svoju novostečenu mudrost sada mogle prebaciti na druge žene, barem što se tiče prepoznavanja loših muškaraca na vrijeme.
 
1. Više gleda u mobitel, nego u tebe
 

Ako uopće imaš tu privilegiju da on drži mobitel s ekranom prema gore kad je s tobom i još ako svako malo provjerava poruke, mailove, društvene mreže i slično (pogotovo u večernjim satima) - imaš nedvojbeno posla s jednim takvim. On nije spreman imati odnos s normalnim ljudskim bićem, bar ne zasad.
 
2. Komentira druge žene
 
Svim ženama je jasno da njihovi muškarci "snimaju" druge žene, no uistinu je ponižavajuće kad to rade pred njima i još uz to ih komentiraju.
 
3. Želi se vidjeti samo u gluho doba noći

Tamo negdje oko 2-3 ujutro, kad kreću poruke, pozivi ili čak dolazak pred kuću, ali ne zato što je to vidio u romantičnim komedijama, nego zato što ga jednostavno nije briga. To je ok, ako si pristala na takvu igru. No, ako želiš nešto više, kao npr. dnevni izlazak za početak, a to ne dobivaš, on je kategorija kreten.
 
4. Seks
Kad je seks u pitanju, takav dečko je jedan od onih tipova koji ne mari za tvoje potrebe, vrši pritisak da piješ pilule kako on ne bi morao nositi kondom, odlazi odmah nakon što "obavi posao", želi da probate stvari koje tebi nisu ugodne itd. Da, i to su sve kretenski potezi.
 
5. Ne želi se družiti s tvojim prijateljima

Niti želi da se ti družiš s njegovima, što je u najmanju ruku vrlo čudno.
 
6. Ne pamti stvari koje mu govoriš
Ako mu je stalo, pamtit će takve stvari. Naravno da to ne znači da će pamtiti sitnice, ali ako ni nakon nekog vremena ne može zapamtiti imena tvojih prijateljica, znaš već što želimo reć tko je on.
 
7. Ne nazove kad kaže da će nazvat
 Sve smo barem jednom čule onu "nazvat ću te za 10 minuta" pa nazove za 10 dana, a mi se uporno javimo, jer je on zauzet čovjek (kako da ne). Također, ako su mu potrebni sati da odgovori na poruku, to je problem. Pokaži nam jednu osobu koja ne gleda na svoj mobitel po par sati? Ona ne postoji, zar ne?

Index.hr