Podijeli članak

 

Saznajte koji horoskopski znak je ljubitelj zimskih čarolija, a koji da ne uključuje u svoje planove zabavu na snijegu. Volite li kao Bik radije ostati u toplom i pijuckati kuhano vino ili ste poput Lava koji još od rujna planira aktivnosti na snijegu?

 

OVAN

S obzirom na to da Ovan voli akciju i vrlo je poduzetan, ni ovu situaciju neće provesti pišući statuse na Facebooku ("Pada snijeg" i "Ovo je pogled sa mog prozora"), već će na prve pahulje snijega izaći na grudvanje i pravljenje Snjegovića. Ovan uživa u životu, nevezano za vremensku prognozu.

BIK

Bik jeste hedonista, ali samo kada je na toplom i sigurnom. U snijegu će uživati samo uz kamin, toplu čokoladu i film. Uživat će u pogledu kroz prozor, ali nikako neće želiti izaći vanka na grudvanje, tako da nemojte ni pokušavati da ga nagovorite, jer ćete se samo uzalud iznervirati.

BLIZANCI

Blizanac je prilagodljiv, tako da podjednako uživa i u sunčanju, ali i u grudvanju. Neće prvi inicirati romantičnu šetnju i uživanje u snježnim čarolijama, ali će svakako rado prihvatiti poziv i pridružiti vam se.

RAK

Kao neko tko uživa u obiteljskom okružju i poznati je emotivac, obožava ovo doba godine! Božić, Nova Godina,  pravljenje Snjegovića, sve je ono u čemu će Rak uživati i činit će ga sretnim i ispunjenim.

LAV

Već u rujnu planira skijanje, tako da na prve vijesti o snijegu, već će uvelike biti na nekoj fensi destinaciji i zagrijavat će se za skijanje ili snowboard. Voli se dokazivati i natjecati, tako da će i ovo godišnje doba iskoristiti za to.

DJEVICA

Djevice su poprilično ozbiljne, i neće doživjeti nikakvo veće uzbuđenje zbog snijega. Kod djece još i može da prođe, ali uživanje u zimskim čarolijama kod odraslih za njih je banalno. Samo će čekati da prođe zimska bljuzgavica i da mogu da se vrate u svoje omiljene udobne patike.

VAGA

Vaga je spremno dočekala prvi snijeg: cipele, zimske gume, tople kape, sve je tu. Uvijek dobro organizirana i ovo će dočekati spremna, a onda - pravac u prirodu. Šetnja, čist zrak, i nakon toga kuhano vino, za njih nema veće radosti.

ŠKORPION

Škorpion obožava sve što je vezano za zimu i zimske sportove. Pošto ima izražen sportski duh i želju za pobjeđivanjem, jako dobro vlada i zimskim sportovima. Obožava klizanje i skijanje, i jedva će dočekati da se dokaže!

STRIJELAC

Strijelac je vječito dijete i avanturist, tako da će jedva dočekati da izađe na grudanje i gnjavit će cijelo svoje društvo, dok se svi ne pojave, jer uživa u tome da okuplja ljude. Nitko neće više uživati u prizoru od 15 odraslih ljudi kako se glupiraju na snijegu od Strijelca.

JARAC

Začuđujuće je da kao tipičan zimski znak, Jarac uopće ne uživa u bilo čemu što ima veze sa zimom. Tolerirat će je, ali neće uživati u zimskim čarolijama. Radije u ovim trenucima sebe zamišlja na nekom toplom otoku i uvelike planira ljetovanje.

VODENJAK
Vodenjak će pasti u ekstazu čim ugleda snijeg i isplanirat će cijeli vikend, ali od tih planova se ništa neće ostvariti, jer je Vodenjak jednostavno takav. Zapali se, ali vrlo brzo ga prođe volja i ipak ostane ispred tv-a i omiljene serije.

RIBE

Riba će uživati u prizoru, ali neće izlaziti napolje ako ne mora. Namjestit će se pored prozora i satima promatrati pahulje, ali u isto vrijeme uživajući u toplom i ni najmanje ne priželjkujući da se pokvasi.