Podijeli članak

Nakon maratonske konferencije za medije Dinamova savjetnika Zdravka Mamića, na kojoj je rekao nekoliko rečenica i o svadbi Matea Kovačića, na Instagramu se oglasio folk pjevač Saša Matić.

Podsjetimo, Mamića je u Kristalnoj dvorani Westina u jednom trenutku ponijela pjesma pa se popeo na pozornicu, skinuo košulju i počeo pjevati sa srpskim pjevačem, prenosi Index hr.

Na pressici je Mamić poručio da su glavni okidač za veselje bili on i Kovačić te da su pjevači na svadbi bili zaista šaroliki.

"Ja sam vidio 300 djevojaka i momaka, najljepših na svijetu, kako pjevaju svaku riječ dalmatinskih pjesama, Jolinih hitova a Boga mi, još jače pjevaju pjesme od Saše Matića", rekao je.

Nakon toga oglasio se i Matić.

"Lijepo je to rekao gospodin Mamić, kakvo je to veselje bilo!!! A muzika tome i služi, da nas uveseljava i spaja. Muzika je univerzalni jezik čovječanstva i ona ne poznaje granice niti razlike. Doduše, postoje i oni ljudi koji su sposobni da u svemu, ma koliko čisto i lijepo bilo, vide nešto loše. Ali oni su nebitni, njih ćemo zanemariti. Na nama je da i dalje, kroz muziku koja nas povezuje, širimo ljubav i pozitivne vibracije. Pjevajte, slušajte, prepustite se emocijama i uživajte! Baš kao što smo i mi uživali na Kovačićevoj svadbi. Hvala svima koji su te večeri zajedno s nama uživali i ne štedeći glasnice, ispratili svaku pjesmu. Posebno hvala velikom gospodinu Mamiću koji je uvijek na visini zadatka, i kad radi a Boga mi i kad se veseli", kaže Matić.