Podijeli članak

Nakon što su u Bergamu odigrali 2:2, u Sarajevu su s dosta optimizma čekali uzvrat drugog pretkola Europa lige protiv Atalante. Međutim, utakmica koja se na Koševu čekala s vjerom u prolaz dalje, pretvorila se u nateži poraz u povijesti kluba.

Navijači Sarajeva okupili su se na Koševu u nadi da će prisustvovati utakmici o kojoj će pričati budućim generacijama, a na kraju ista se pretvorila u meč koji navijači neće moći zaboraviti. Ne zato što neće htjeti, već zato što neće moći, piše Index.hr

Atalanta je usred Sarajeva slavila s 8:0. Jedan za drugim, golove za goste postizali su Jose Palomino, Alejandro Dario Gomez, Andrea Messielo, Mersudin Ahmetović zabio je autogol, a hat-trick za momčad iz Bergama zabio je Musa Barrow.

Nakon utakmice trener Sarajeva Husref Musemić nije imao puno toga reći.

"Što reći? Moramo se ispričati navijačima. Govorio sam da samo disciplinom i koncentracijom jedino možemo zaustaviti puno bolju ekipu. Nakon prvog gola sve se raspalo i bilo je jedino pitanje do kud će sve to ići. Prave ekipe ne praštaju nijednu grešku. Bit će teško vratiti se", rekao je Musemić, pa je dodao:

"Ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri. U sportu nije sramota izgubiti, ali ovo je nešto za što nemam objašnjenja. Sve što su uputili prema golu, ušlo je. Protiv velikih ekipa ne smije se gubiti koncentracija, a mi smo je izgubili do 20. minute. Ne znam što reći pametno."
 


Osvrnuo se na potez Bojana Pavlovića.

"Ne opravdavam ga, nije smio to uraditi, ali to je njegova odluka. Isprva nisam vidio što je uradio ali sam čuo kasnije."

Kako vratiti momčad za meč sa Slobodom?

"A što me to sad pitate? Ne znam kako sebe vratiti. Preteški su trenuci..."