Podijeli članak

Ako se borite s kilogramima i pod hitno želite skinuti višak nakupljen tijekom zime, postoji jedno vrlo djelotvorno i ukusno rješenje – prirodni napitak koji čisti organizam i pozitivno djeluje na zdravlje.

Kako piše Net.hr, osim što ćete uz njega gubiti kilograme, osjećat ćete se bolje, snažnije i energičnije, pa zašto ne probati. Svi sastojci koji ulaze u ovaj napitak iznimno su dobri za nas, pa tako chia sjemenke sadrže omega 3 masne kiseline, proteine, kalcij i vlakna, a djeluju i kao antioksidans, dok limun sadrži velike količine korisnog vitamina C, kao i kalcija, kalija, magnezija i željeza.
A evo što će vam točno biti potrebno za pripremu ovog čarobnog napitka, u kojim količinama i kako se on priprema.

Sastojci:

1 šalica limunova soka
1 žlica chia sjemenki
1 žlica meda
1 čaša vode

Priprema:

Chia sjemenke stavite u vodu i ostavite ih tako jedan sat. Potom ih stavite u blender i pomiješajte s ostalim sastojcima. Napitak se preporuča konzumirati ujutro, a uz to što smanjuje broj kilograma, smanjuje i razinu šećera i kolesterola u krvi.
Oni koji su ga isprobali tvrde kako skida i do 15 kilograma mjesečno, no uz to što konzumirate ovaj napitak potrebno je promijeniti prehranu i dovoljno se kretati.