Podijeli članak

Bayern je ovog ljeta doveo Philippea Coutinha i time olakšao posao treneru Niki Kovaču. Ipak, hrvatski stručnjak sada ima i glavobolje jer u ekipi dvije desetke. Brazilac i legenda kluba Thomas Müller bore se za mjesto u početnom sastavu. 

Obojica su vrhunski igrači i u odličnoj su formi. Sreća je za Kovača što je sezona duga i puno je utakmica pred njima pa će obojica imati minutažu, ali bi se problemi mogli javiti kada na red dođu one najvažnije.

- Obojica su kvalitetni u napadu, ali nam je potreban balans. Ne odbacujem u potpunosti mogućnost da u budućnosti zaigraju zajedno, ali trenutno to nije opcija - rekao je Kovač kada je upitan mogu li Brazilac i Nijemac igrati zajedno.

Bayern je u subotu deklasirao Koeln 4:0, a fantastičnu igru pokazao je Coutinho. S druge strane, Muller je ušao u 72. minuti umjesto Lewandowskog te je zauzeo poziciju u napadu. Tako su se dvojica igrača našla u isto vrijeme na terenu, ali na različitim pozicijama. Nakon meča oglasio se i sportski direktor Hasan Salihamidžić.

- Odluka je na treneru. Samo jedna desetka može igrati i treba vidjeti što će se događati tijekom sezone. Thomas je napravio sjajan posao kada je ušao. Pokazao je svoju kvalitetu i izniman mentalitet. Nisam zabrinut - kazao je popularni Braco.