Podijeli članak

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (34) ponovno se našao u problemima zbog optužbi za silovanje.

Amerikanka Kathryn Mayorga pokrenula je građansku tužbu, nakon što je sud u Las Vegasu u srpnju odbacio njezine navode protiv nogometaša Real Madrida. Iz Mayorginog tima tvrde da je na njezinoj odjeći pronađen Ronaldov DNK, a istragu potpisuje detektiv Jeffrey Guyer, javlja The Sun.

Podsjetimo, američki model navodi da se silovanje dogodilo u lipnju 2009., ali sud u Las Vegasu sve je okarakterizirao kao prirodan odnos.

Vikala je da ne želi odnos i da prestane, javlja The Sun koji je došao u posjed mailova koje su razmjenjivali Mayorgini i Ronaldovi odvjetnički timovi.

- Odlučno odbacujem optužbe dotične. Silovanje je odvratan zločin i ide protiv svega što jesam i u što vjerujem - rekao je prošle godine Cristiano.

Prema njenim tvrdnjama upoznala je Ronalda u jednom noćnom klubu u Las Vegasu gdje je radila kao hostesa, a njihova privatna zabava nastavila se u Ronaldovu smještajnom objektu u kojem je bila i Portugalčeva pratnja, ali i Mayorgina. Iako je kako je navela, u tužbi na 34 stranice, naglasila kako ne želi nikakav odnos, on se dogodio.