Podijeli članak

Ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu rukometaša BiH i Švicarske, koja se 13. siječnja igra u tuzlanskom Mejdanu, rasprodate su tijekom jutarnjih sati, rečeno je Feni u Rukometnom savezu Tuzlanske županije koji je tehnički organizator subotnjeg dvoboja.

Prava "jagma" za ulaznicama nastala je nakon što su sinoć „zmajevi“ slavili protiv Švicaraca u St. Gallenu (24:21).

- Iako je prodaja karata i do tada išla prilično dobro, od sinoć je nastala prava ludnica. Telefoni ne prestaju zvoniti, a jutros smo s prodajnih mjesta dobili informaciju da su sve ulaznice po cijeni od 10 maraka rasprodane. Ostalo je još vrlo malo onih nešto malo skupljih za parter - izjavio je za Fenu Alija Hasić, predsjednik RSTK.

U prodaju je pušteno 4.000 ulaznica od kojih 1.000 distribuira RSBiH.

Sve pripreme za uzvratnu utakmicu sa Švicarcima, u okviru 6. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Njemačkoj i Danskoj, završene su. 

Sinoć je na renovirani parket Mejdana postavljena odgovarajuća podloga, a šteta je što „zmajevi“ neće doći ranije i uživati u rukometnoj "euforiji", nego će, kako je rečeno Feni, doputovati u Tuzlu na dan utakmice.

Sasvim je sigurno da će Mejdan u subotu biti "pun kao šibica", te da će izabranici Bilala Šumana imati sjajnu podršku na putu ka novoj pobjedi i plasmanu u razigravanje za SP.

Utakmica BiH - Švicarska igra se u subotu 13. siječnja od 20 sati.