Podijeli članak

Udruženje/udruga BH novinari pod pokroviteljstvom UNIQA osiguranja organizira Natječaj za medijski doprinos informisanju o značaju osiguranja u BiH pod nazivom “UNIQA Press Award” za najbolji objavljeni novinski članak, radio prilog, TV prilog, web objavu i blog priču.  
 
Natječaj će trajati od 15. studenoga 2018. godine do 15. veljače 2019. godine.
 
Natječajom su obuhvaćeni svi novinarski uradci koji su objavljeni u medijima tijekom 2018. godine i do 15. veljače 2019. godine. Članci i prilozi  moraju biti objavljeni u medijima čija se sjedišta i predstavništva nalaze na teritoriji Bosne i Hercegovine i po  sadržaju se moraju odnositi na temu iz oblasti osiguranja (vrste osiguranja, prednosti i koristi osiguranja).
 
Po jedna nagrada će biti dodijeljena za najbolji novinarski članak ili drugo novinarsko djelo u svakoj od pet kategorija:
1. Članak u tisku
2. Članak na web portalu
3. Televizijska priča
4. Radio istraživačka priča
5. Blog priča
 
Osnovni cilj natječaja je unaprjedjenje znanja novinara i urednika o značaju osiguranja za građane i pravne subjekte, korištenju ispravne terminologije, odnosno otvaranje jedne posebne tematike kojom bi bh. mediji trebali da se bave zbog interesa javnosti.
 
Najbolja ostvarenja biće nagrađena iznosom od po 1.000,00 KM na potrošačkoj kartici Raiffeisen banke.