Podijeli članak

Reprezentativac Belgije Radja Nainggolan ovog ljeta je iz Rome stigao u Inter gdje se pridružio trojici hrvatskih nogometaša, Perišiću, Vrsaljku i Brozoviću.

Nainggolan je u razgovoru za talijanske medije otkrio da je napustio Romu jer nije bio zadovoljan ponašanjem prema njemu. Kako kaže, radili su mu iza leđa i dogovarali transfere u klubove u kojima on ni u snu ne bi igrao.

"Odlazak nije moja krivica ili barem nije u potpunosti. Bio sam razočaran njihovim ponašanjem prema meni i to nisam mogao dopustiti. Napravio sam greške i ne krijem to, ali su oni radili neke stvari meni iza leđa koje nisam znao. Nisu došli razgovarati u četiri oka već su iza leđa dogovarali transfere s klubovima za koje ni u snu ne bih igrao", rekao je Nainggolan pa nastavio:

"Željeli su zaraditi što više novca od moje prodaje, a nisam mogao vjerovati s kakvim ekipama su pregovarali. Tretirali su me kao nevažnog igrača, što me je najviše povrijedilo. Nakon svega toga stigla je ponuda Intera i kada sam razgovarao sa Spallettijem odlučio sam je prihvatiti. Napustio sam klub čiji predsjednik jednom godišnje dođe i sve pokvari".