Podijeli članak

Nizozemska policija objavila je kako je u gradu Dordrechtu došlo do pucnjave u kojoj je ubijeno troje ljudi.

U kratkoj objavi dodali su i kako trenutno u vezi s ovim incidentom razgovaraju s više ljudi. Nizozemski mediji pišu kako je do pucnjave došlo u jednoj obiteljskoj kući.

Ubijene tri osobe?

Policija je objavila broj poginulih, pišu kako je troje ljudi ubijeno te kako je četvrta osoba teško ozlijeđena.

Nizozemski portal AD piše kako su na mjesto događaja oko 17:30 pristigli helikopteri policije i više vozila hitne pomoći.

Gradonačelnik je najavio da će ubrzo posjetiti dio grada u kojemu se to dogodilo.

Ulica puna policije

Portal AD.nl je razgovarao s mjesnim vijećnikom koji je krenuo na sastanak netom prije nego što je policija ogradila ulicu. 

On je rekao kako je na terenu puno policije i pripadnika hitnih službi.

"Izašao sam iz ulice na vrijeme", rekao im je i dodao kako je ulica sada puna socijalnih radnika te da lokalno stanovništvo više ne može nigdje otići.

Rekao je kako je vidio oko 15 automobila policije, helikopter kojim se prevoze teško ozlijeđene osobe te dva vozila hitne pomoći.

Policajac pucao na ukućane?

Nizozemski portal Telegraf doznaje kako se radi o obiteljskoj drami u kojoj je policajac pucao na članove obitelji te na koncu sebi oduzeo život. Dodaju kako im je ovu informaciju potvrdio izvor blizak istrazi, prenosi Index.

Drugi nizozemski mediji dodaju kako od susjeda doznaju da su tri mrtve osobe policajac koji je pucao na svoju obitelj, pa se na koncu ubio, te njegovo dvoje djece. Dodaju kako je njegova supruga i majka djece teško ozlijeđena. 

Policija je potvrdila da se radi o troje mrtvih, ali nisu objavili radi li se o djeci, dodaje portal AD.

Susjedi dodaju i da su muž i žena bili u postupku razvoda.