Podijeli članak

Plesni studio Flash, koji djeluje pri Muzičkom centru Pavarotti, 9.srpnja će održati posljednji trening za ovogodišnju plesnu sezonu 2016/2017.

Obavještavamo sugrađane, prijatelje i brojne pratioce na društvenim mrežama, da Plesni studio Flash završava sa plesnom sezonom 9. jula (nedelja) kada će biti i održan posljednji trening za ovu godinu. Vrijedni plesači i treneri odlaze na zaslužen odmor jer je u ovoj godini bilo mnogo uspješno realizovanih projekata, novih koreografija, edukacija, takmičenja, osvojenih medalja i pehara. 

Ove godine u Plesnom studiju Flash su zaživjeli novi plesni stilovi poput suvremenog plesa/contemporary dance i akrobatike, stoga će u narednoj sezoni, koja počinje s početkom školske godine u septembru, polaznici imati još raznovrsniji spektar plesnih stilova u studiju. 

Svaki novi uspjeh, nova medalja, svaki dječiji osmijeh za nas je podstrek da idemo dalje i pomjeramo granice maksimalnog zalaganja i energije koju ulažemo pri radu sa djecom. Pred nama je period kada trebamo napuniti baterije i spremiti se za nove poduhvate i pobjede, jer u septembru ulazimo u 20. godinu postojanja studija koja će donijeti još više uspjeha, u to smo sigurni. Našim plesačima i roditeljima želimo ugodan odmor.