Podijeli članak

Vrsni glazbenik, tekstopisac, pjevač, producent i nekadašnji košarkaški reprezentativac Njemačke, Marko Louis, kojeg nazivaju Balkan – soul autor, održat će svoj prvi solistički koncert u Mostaru. U suradnji s Tuborgom, koncert će biti upriličen sljedećeg četvrtka, 19.12. u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača sa početkom u 20 sati. 

Već tri godine održavam koncerte u regiji i konačno me put naveo ka Mostaru. Mostar je grad s dušom. Čast mi je i radujem se predstavljanju tamošnjoj publici” kazao je Marko Louis.
 
Do sada je izdao tri albuma, “Shine on me”, “Beskraj” i “Euridika”, a s pjesmom “Ninana” najavljuje i četvrti, pod nazivom “Sloboda”. 

Surađivao je s brojnim kolegama iz svijeta glazbe, poput Bože Vreće, a posebno dragom ističe suradnju s bh. bendom Helem Nejse, te da su danas, osim poslovnih partnera, i veliki prijatelji. 

Suradnja s Helem Nejse je počela s pjesmom “Kabadahija” koja je pjesma o našoj generaciji i o ljubavi. Iz suradnje se rodilo veliko prijateljstvo i veoma često surađujemo što autorski tako i u studiju. Momci su divni ljudi i imaju viziju“, kazao je.

U Mostaru će publici predstaviti i obradu pjesme britanskog elektronskog pop benda Clean Bandit “Rockabye”, koja je nastala u sklopu Tuborg open kampanje ovog ljeta. 

Publika je pjesmu prihvatila kao potpuno novu i rado je pjeva na svim mojim koncertima. Veoma sam ponosan na tu suradnju, i velika je čast  biti pozvan od svjetskog brenda Tuborga da budem dio kampanje. Jedva čekam da u Mostaru zapjevamo Pokušaj, hajde pokušaj, svet je u nama…” poručio je Louis. 

Karte za mostarski koncert već su u prodaji i mogu se nabaviti na blagajni Kosače, svakog dana od 13 do 20 sati po cijeni od 15 KM. Na dan održavanja koncerta cijena karte bit će 20 KM. 

Nakon Mostara, Louis gostuje u Podgorici, Ohridu, Zrenjaninu, a u našu zemlju se vraća 8. veljaće 2020. kada će održati koncert u Sarajevu.