Podijeli članak

Slavna manekenka Shanina Shaik i jedna od Victorijinih anđelica otkrila je informaciju kako je ovogodišnji Victoria's Secret Show otkazan i time iznenadila svjetsku javnost.

28-godišnja australska manekenka, koja je dio prestižnog showa bila osam godina, izjavila je za The Daily Telegraph kako je time i sama veoma razočarana.

"Nažalost, Victoria's Secret Show ove se godine neće održati. To je nešto na što nisam navikla jer bih svake godine u ovo vrijeme trenirala za to. No sigurna sam da će se to u budućnosti promijeniti te da rade na razvoju brenda i novim verzijama jer to je najbolji show na svijetu", zaključila je Shanina.

Prva revija koju je nosila bila je ona 2011. godine, a nakon toga se u ulozi anđelice pojavila 2012., 2014., 2015. i 2018. godine. Osim Shanine u toj se ulozi našle i neke od najslavnijih manekenki današnjice, poput Winnie Harlow te sestara Gigi i Belle Hadid.

Da nešto nije u redu, moglo se naslutiti u svibnju ove godine kada je objavljeno da se prvi show neće emititirati na malim ekranima, i to prvi put u posljednje 24 godine.

The New York Times prenosi kako im je izvršni direktor roditeljskog poduzeća Victoria's Secreta, L Brandsa, Leslie Wexner potvrdio kako se modni div priprema i uvodi određene promjene.

"Moda je posao koji se mijenja. Moramo ulagati u promjene kako bismo rasli. Vođeni tom mišlju, odlučili smo promijeniti, odnosno osmisliti novu ideju tradicionalnog Victoria's Secret Showa".

Pa što drugo nam preostaje nego biti strpljivi i vidjeti što nam to novo modni div priprema.