Podijeli članak

Tagovi

Mi novinari se, prema anketi, nemamo čime pohvaliti, a vi?

Razina aktivnosti na radnom mjestu može utjecati na kondiciju i energiju, a daljnji je slijed logičan
Ako vaš seksualni život u posljednje vrijeme pati, možda biste za pad libida mogli okriviti svoj posao. Istraživači iz tvrtke Lelo UK pitali su 2000 žena i muškaraca o kvaliteti i učestalosti seksa te o poslu kojim se bave.Rezultati su otkrili kako su u krevetu najzadovoljniji farmeri. Naime, njih 33 posto priznalo je da se seksaju najmanje jednom na dan. Za vratom im pušu arhitekti, od kojih 21 posto njih prakticira seks svaki dan, te frizeri (17 posto tvrdi da imaju svakodnevne seksualne odnose).

Razina aktivnosti na poslu dosta utječe
Čini se kako se učestalo gužvanje plahti farmerima itekako isplati jer njih 67 posto sebe smatra odličnima u krevetu. Na dnu ljestvice našli su se novinari (malo nam je neugodno ovo pisati). Čak petina novinara seksa se tek jednom mjesečno. Odvjetnike je, izgleda, najteže zadovoljiti jer u ovoj profesiji 27 posto ispitanika priznaje kako glume orgazam tijekom svakog spolnog odnosa,prenosi net.hr

“Razina aktivnosti na radnom mjestu može utjecati na kondiciju i energiju. Ne čudi, stoga, što fizički radnici poput farmera imaju više elana i volje za seksualne aktivnosti nego ljudi koji cijeli dan provedu sjedeći u uredu”, objasnila je stručnjakinja iz Lelo UK-a Kate Moyle u razgovoru za Mirror.

Profesije koje se najviše seksaju:
1.Farmeri
2.Arhitekti
3.Frizeri
4.Komunikacijski stručnjaci
5.Odvjetnici i nastavnici

Profesije koje se smatraju odličnima u krevetu:
1.Farmeri
2.Liječnici
3.Arhitekti
4.Fizički radnici
5.Komunikacijski stručnjaci