Podijeli članak

Edukacijski događaj u okviru projekta Zeleni ekonomski razvoj bit će održan u subotu 16. 11. s početkom u 11:00 sati u prostorijama TC Mepas Mall-a. 

Cilj događa je upoznati građane Mostara s učinkovitijim upotrebama energije i obogatiti njihova znanja u toj oblasti. 

Posjetitelji će pored informativnih letaka imati priliku vidjeti izloženu maketu energetski učinkovite kuće s mjerama koje svakodnevno mogu primjeniti, a doprinose znatno manjoj potrošnji energije u domaćinstvu.
 
Projekt "Zeleni ekonomski razvoj" u BiH implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), uz financijsku podršku Vlade Švedske, u suradnji s Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Fondom za zaštitu okoliša FBiH i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost RS-a, entitetskim ministarstvima prostornog uređenja, kantonalnim ministarstvima, jedinicama lokalne samouprave te drugim partnerima.

​Ukoliko želite saznati više informacija o projektu „Zeleni ekonomski razvoj”, kao i imati pristup nizu edukacijskih letaka sa savjetima kako štedjeti energiju i aktivno sudjelovati u smanjenju zagađenja okoliša, posjetite web stranicu www.ged.ba.