Podijeli članak

Besplatan tečaj engleskog jezika ponuđen je mostarskim studentima ovoga tjedna u prostorijama Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru. Organizator tečaja je Baptistička Crkva Mostar u suradnji s organizacijom „Practically Speaking English“, a predavači su izvorni govornici iz SAD-a.

Organizatori su naveli kako su potaknuti pozitivnim dojmovima prošlogodišnjeg tečaja u Mostaru i velikim odazivom studenata, odlučili ponoviti projekt te da prijavljene očekuje odlična prilika za vježbanje engleskog jezika u praksi i opuštena atmosfera.

Imamo širok spektar prijavljenih osoba, od onih  koji ne znaju apsolutno ni jednu riječ, do pojedinaca koji su čak studirali engleski jezik. Mnogo studenata razumije ovaj jezik, ali na ovaj način ga uče i praktično koristiti. Upravo engleski jezik je putovnica za svijet i uspjeh u poslu, kulturi i obrazovanju“, izjavio je  za Pogled.ba koordinator projekta Beny Bowkwett.

Upisi na tečaj predviđeni su i za večeras od 19 do 21 sati. Tečaj se održava od 21. do 27. listopada u trajanju od dva školska sata dnevno u Studentskom centru Mostar, a polaznici tečaja će pri završetku programa dobiti i diplome.