Podijeli članak

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik žestoko se danas verbalno obrušio na zastupnika PDP-a Draška Stanivukovića, tijekom posebne sjednice NSRS u Banjoj Luci.

-Morat ćeš još da rasteš da pobijediš. Tvoja pobjeda nije ni na vidiku - poručio je Dodik Stanivukoviću, nakon što je on u svojoj diskusiji najavio pobjedu u trci za banjalučkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Dodik je zaključio kako se u Banja Luci danas živi dobro, da je u tom gradu riješeno mnogo komunalnih i infrastrukturnih problema i da je u tom pogledu mnogo doprinio aktuelni gradonačelnik Igor Radojičić (SNSD), te da je on veoma odgovoran prema zahtjevima koji dolaze od građana.

-Banja Luka mora znati da on ovdje hoće podići spomenik ustašama i balijama. Je li mi treba da šutimo tebi zato što misliš da si dovoljno lajao da bi se netko tebe nešto bojao? Kakvim ustašama dizati spomenik ovdje, čovječe? Što je s tobom? Ustašama dizati spomenik! Jadna je Banja Luka koja bi glasala za ovakvog šarlatana. Ići ćemo na izbore pa ćeš vidjeti da ćeš biti luzer, kao što si bio i do sada - kazao je Dodik.