Podijeli članak

Popularna američka influencerica Ashley Stock proživljava najgore dane u životu nakon što je njezin kći Stevie Lynn preminula od posljedica rijetkog oblika tumora na mozgu, samo tri dana nakon što je navršila tri godine.

Malenoj Stevie bolest je bila dijagnosticirana u travnju ove godine, a postotak preživljavanja u njezinom slučaju nažalost je bio ravan nuli. Sve je počelo nakon što je Ashley primijetila kako nešto nije u redu s kćerinim motoričkim sposobnostima te ju je odlučila odvesti u bolnicu na pregled.

35-godišnja Ashley tužnu je vijest podijelila sa svima na društvenim mrežama i to objavom na koju malo tko može ostati ravnodušan, piše Dnevnik.

"Stevie Lynn Stock, stara tri godine. Tvoriteljica čudesa, davateljica svjetla, iscjeliteljica srca. Plavooka, prigušenog smijeha, djevojčica kovrčave kose. Obožavana mlađa sestra, kći i prijateljica. 27. svibnja u 13.05 Stevie je udahnula svoj posljednji dah. Dogodilo se mnogo čuda i bezbroj Božjih trenutaka koje ću pretočiti u riječi kada smognem snage. Za sada me preplavljuje olakšanje jer je u miru ali osjećam se i slomljeno od boli tako jake da ju ne mogu opisati riječima", napisala je uz preslatku fotografiju na kojoj Stevie u ruci drži malenu kristalnu zvijezdu.