Podijeli članak

Tagovi


Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da se ispred Caffe BM potuklo više osoba, te su policajci operativnim radom na terenu došli do saznanja da je ispred ovog ugostiteljskog objekta Velimir Đ. nožem u stomak ubo Ognjena O. , te da je Milivoju P. nanio ozljede desnog koljena.

 

Tom prilikom i Velimir Đ. je zadobio ozljede glave i ruke koje mu je, najvjerojatnije, nanio Milivoje P. prilikom fizičkog sukoba i oduzimanja noža. Iste večeri izvršen je uviđaj na mjestu događaja. Tom prilikom na asfaltu ispred kafića pronađeni tragovi krvi.

 

Ozlijeđeni Velimir Đ. i Ognjen O. su nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja, vozilom hitne pomoći prevezeni u Klinički centar Kasindo na dalje liječenje, dok je Milivoje P. nakon ukazane ljekarske pomoći, kriminalističke obrade i uzimanja izjave u svojstvu osumnjičenog, uz suglasnost dežurnog tužitelja, pušten iz službenih prostorija.

 

Tijekom poduzimanja potrebnih mjera i na dokumentiranju ovog krivičnog djela, u stanicu policije došao je R. G. i radnicima policije predao nož na preklapanje (dužine sječiva 20 cm), koji je, prema njegovoj izjavi, koristio Velimir Đ. tijekom tuče.
U toku je rad na otkrivanju okolnosti zadobivanja povreda kod navedenih lica, te dokumentiranju krivičnog djela.

 

R. T.