Podijeli članak

Zagrebačka je policija objavila da su uhitili muškarca osumnjičenog za pokušaj ubojstva nakon što je u petak na Peščenici ranio dvoje ljudi.

Policijski službenici sinoć su uhitili muškarca starosti 31 godinu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će biti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.

Podsjetimo, u petak oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka.

Iz tog vozila izlašle su dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobile s njima te pješice odmah potom otišle s mjesta događaja dok su vozilo ostavili na tom mjestu.

Nekoliko minuta kasnije na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih.

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život, piše N1.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.