Podijeli članak

Jedan navijač iz Virginije improvizirao je ples navijačica, a snimka koja prikazuje njegove pokrete na utakmici američkog nogometa postala je hit na internetu.

U petak su se Falconsi iz srednje škole York borili protiv svojih kolega iz srednje škole Warhill, a Hekili Holland dao je sve od sebe navijajući za svoju ekipu.

Holland, čija kći Mackenzi je navijačica, iznenadio je gledatelje utakmice kad je ustao i počeo oponašati poteze navijačica tijekom njihove točke. Dok je on pljeskao i skakao, oduševljeni gledatelj Scott Willard odlučio je upaliti kameru.

"Go Falcons! Go Falcons!", ponosni otac viče dok animira sve oko sebe. "Ovaj tip mora postati viralan. Daleko najbolji navijački tata godine! Tip je zakon! Go Falcons!", napisao je Willard uz kratku snimku koju je podijelio na Facebooku, a koja je postala viralna. 

Od petka snimku je pogledalo više od 3,3 milijuna ljudi, a Holland je kasnije izjavio kako nije to očekivao. "Samo sam se zabavljao. No ako to veseli i druge, sretan sam da sam taj tip", rekao je za Good Morning America.

Falconsi su pobijedili 35-28, a Holland, koji je otkrio kako ga je Mackenzi naučila pjesmu i ples za njihovu točku, kaže kako je na tribinama najsretniji.