Podijeli članak

 

Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u ponedeljak 1. listopada. Blizanci skloni flertu, jedan od boljih dana za Lavove, Jarčevi - neobavezna veza bi mogla da preraste u nešto ozbiljnije...

 

OVAN

U večernjim satima dobijate poziv za susret sa nekim tko vam je odavno veoma drag a ako ste dulje u vezi ili braku, potrudite se da sa partnerom negdje izađete uvečer jer on to vjerojatno od vas očekuje. Rođeni krajem znaka u većoj su emotivnoj tenziji od ožujskih Ovnova.

BIK

Ne uspjevate da se uzdržite od bilo kakvog komentara na na ono što čujete o sebi a time uglavnom samo dolivate „ulje na vatru“. Osjećate se spremnima ući u novu vezu a da još uvijek niste raščistili odnose sa sadašnjim partnerom. Muškarce Bikove privlači plavuša sa posla.

BLIZANCI

Dobro se snalazite u društvu umjetnika ili osoba koje rade u medijima, ali to vam uglavnom služi samo za flert. Dublje emocije osjećate prema nekom tko vam je prilično nedostižan, tajanstven ili čak i ako je pod vašim krovom, nedovoljno „kooperativan“. Ne pritiskajte ga nepotrebnim pitanjima.

 

RAK

Trudite se ubijediti Ovna ili Bika da vam da još jednu šansu i vjerojatno ćete ga, ako se radi o vezi sa posla, ubijediti da negdje zajedno izađete. Rakovi koji su u braku ili vezi, imaju vjerojatno mogućnost bogatog društvenog života.

LAV

Jedan od boljih dana kada je u pitanju veza sa Ovnom ili Vagom, mada i jedan Blizanac nije ni malo ravnodušan prema vama. Jedan ste od najpopularnijih znakova u Zodijaku, ali to ne koristite na najbolji mogući način kao da toga niste u potpunosti ni svjesni.

 

DJEVICA

Trudite se ostati u dobrim odnosima s onima koji su vam simpatični, ali nemate baš mnogo nerava ni za koga, posebice ne za one koji vam se uporno udvaraju a nemaju sa vama dodirnih točaka. Očekujete da se pojavi neko pravi tko bi mogao biti ono što vama sasvim odgovara ili tko će vam se kompletno svidjeti.

VAGA

Osoba sa kojom ste nekada bili u vezi najvjerojatnije se raspituje za vas i bit ćete spremni da joj izađete u susert u pogledu nečega što je njoj veoma bitno. Ipak, može doći do manjih trzavica i neslaganja po mnogim pitanjima, posebice ako je netko od vas dvoje u podznaku Škorpija ili Rak.

 

ŠKORPION

Ako ste u vezi sa Rakom ili Blizancima moguće su trzavice i nerazumijevanje oko nekih pitanja po kojima s nikada niste slagali. Dobit ćete poziv od jednog Lava da se sretnete negdje u gradu u večernjim satima ali je pitanje hoće li će susret biti onako prijatan kakav očekujete. Mislite na Ribe i na drugg Škorpiona.

STRIJELAC

Ostajete dosljedni sebi iako se to okreće protiv vas. Pokušavate ubijediti okolicu kako vam nije stalo do nekog s kim ste vjerojatno raskinuli ili ste u zategnutim odnosima ali vam nitko ne vjeruje. Prilično ste emotivno destabilizirani, posebice ako nemate partnera. Netko će vam ponuduti zajednički izlazak.

JARAC

Dosljedni ste sebi iako to možda nije za vas najbolje rješenje. U nekoj ste neobveznoj vezi koja ipak ima šanse prerasti u nešto ozbiljno, posebice ako ste prosinački Jarac. Prilično ste emotivno uzdržani iako se trudite ostaviti drugačiji utisak.

VODENJAK

Ako ste u vezi sa Blizancima ili Lavom koji nisu slobodni, moguće da ste u prilično dobrim odnosima ali veza je vjerojatno površna. Ne želite nagovarati partnera na bilo što što bi značilo bilo koju vrstu obećanja u svezi s odlaskom na put za koji još uvijek niste spremni, posbice ne sa jednim Ovnom ili Škorpionom.

RIBE

Samo prividno ne dozvoljavate da vas ponesu emocije, ali u u stvari prižljkujete da vam se dogodi neka lijepa ljubav. Pokušavate istovremeno vladati sobom i osluškivati svoja osjećanja koja vas tjeraju u pravcu neke Škorpije ili Jarca u koje imate veliko poverenje u svakom pogledu.{jcomments on}