Podijeli članak

Tri dana zabave na bavarski način ovog vikenda okupit će ljubitelje piva, street food hrane i kvalitetne glazbe na prvom Oktoberfestu u Čapljini u organizaciji poznatog čapljinskog branda – Trojanskoga piva u suradnji s spektakularnom pokretnom drvenom bačvom – Sreet barrel-a.

Oktoberfest započeti će u petak, 25. listopada te će trajati do nedjelje 27. listopada.

Bavarska tradicija poznatog festivala, duža od 150 godina održat će se u centru grada Čapljine, točnije na Trgu kralja Tomislava. U ponudi na točionicima i u bocama će se naći Trojansko Pale ale i Trojansko Pšenično-Hefeweizen, kao i moguća druga pivska iznenađenja, a za najmlađe će biti osigurana i bezalkoholna pića.
 

Sve posjetitelje u subotu očekuje live glazba, duo Mislav i Ante, koji će sve prisutne zabavljati uz domaće i strane pop i rock hitove. Za ukusnu hranu pobrinuti će se lokalni restorani koji će pripremati u Street barrel-u specijalne gastronomske užitke, prenosi Čapljinski portal.

Ideja je proizašla iz želje da Gradu Čapljini, kao i okolnim mjestima, ponudimo nešto novo i zanimljivo, što se nadamo da će doći i do tradicije festivala. Ekipa Trojanskog piva i Street Barrel-a je došla na ovu ideju i predstavila gradskom vijeću koji su s oduševljenjem prihvatili ideju i dali nam rješenje i dozvolu za organiziranje festivala”, istaknuli su organizatori.