Podijeli članak

Plesni studio „Flash“, koreografkinje Jasmine Rebac, koji djeluje pri Muzičkom centru „Pavarotti“, u suradnji sa NVO „Naša djeca – Our Kids – Vara Barn“ organizira humanitarni plesni koncert pod nazivom „Plešimo za Našu djecu“. Koncert će biti održan 13.12.2014. godine u dvorani USRC „Mithad Hujdur Hujka“ u Sjevernom logoru, s početkom u 17:00 sati. 

Cjelokupan prihod koji će biti sakupljen od ulaznica, a koje će se prodavati po cijeni od 5,00 KM, bit će dodjeljen organizaciji „Naša djeca“ - čija je misija pomoći najugroženijoj populaciji naše države, djeci bez roditeljskog staranja i osobama sa posebnim potrebama.

S obzirom na tešku financijsku situaciju, ova manifestacija će, uz odziv dobrih ljudi, zasigurno mnogo pomoći realizaciji aktivnosti i projekata koje „Naša djeca“ posvećuju svojim štićenicima. 

Prošlogodišnji, naš prvi humaitarni koncert za „Našu djecu“  okupio je velik broj građana koji su se rado odazvali i pomogli, te se nadamo da će i ove godine biti velika posjećenost i da ćemo ovu akciju pretvoriti u tradiciju.

Bogat kulturno-umjetnički program će dočekati sve posjetioce, koji će uživati u raznolikim plesnim i glazbenim točkama lokalnih izvođača. O detaljima plesnog humanitarnog spektakla javnost ćemo uskoro obavijestiti.

Ovim putem pozivamo sve dobre ljude i medijske kuće da podrže ovaj događaj, svojim doprinosom podrže rad organizacije Naša djeca. PLEŠIMO ZA NAŠU DJECU, pokažimo i ovaj put da smo ljudi i usrećimo djecu čija je sudbina da žive bez roditelja i da nisu u mogućnosti brinuti se sami o sebi. Pružimo podršku ljudima koji rade sa njima i omogućuju im normalan život, ovo je prilika da ojačajmo te ljude – zaplešite i VI s nama!