Podijeli članak

Plesni studio „Flash“ djeluje pri Muzičkom centru „Pavarotti“ već 20-u godinu, tj. od samog osnivanja „Pavarotti“-ja. Sa voditeljicom Jasminom Rebac, iza sebe ima ostvarene brojne uspjehe i dostignuća kako na nivou grada i države, tako i regije. Vrata studija su uvijek otvorena novim članovima, međutim, službeni upis novih članova vrši se dva puta godišnje, s početkom školske godine i s početkom nove kalendarske godine – stoga, tijekom siječnja i veljače 2018. godine PS „Flash“ otvara vrata novim članovima. 

Osigurajte svoje mjesto već danas!

Sva djeca i mladi (uzrasta od 4 do 15 godina) koja vole ples, glazbu i druženje te žele usvojiti nova plesna znanja iz oblasti modernih, show, jazz i street plesova, mogu nas posjetiti u MC  „Pavarotti“ utorkom i četvrtkom od 16.00h do 21.00h i nedjeljom od 09:00h do 12:00h. 

Da biste postali našim članom NIJE potrebno prethodno plesno iskustvo. Plan i program treninga je prilagođen uzrastu, a novim članovima su omogućeni dodatni besplatni termini za savladavanje osnova aktuelnih plesnih stilova. Za najmlađe članove uzrasta od 4 do 6 godina je dostupna manekensko-plesna radionica, pojednostavljenog sadržaja. 

Zašto Vaše dijete treba izabrati PLES?
Plesni treninzi djeci pružaju motoričke vježbe, vježbe istezanja, snage i kondicije – sve to na jedan najzanimljiviji mogući način – tj. kroz raznovrsne koreografije plesnih stilova koji su u trendu.
Intelektualno, ples povećava sposobnost pamćenja, razvija kreativnost i želju za novim saznanjima. Ples budi osjećaj za lijepo, a plesače učimo dobrim manirima i kulturi komunikacije. Timski rad je na prvom mjestu, uz naglasak na međusobno poštivanje i sticanje samopouzdanja. Ples stvara osjećaj fizičke i psihičke opuštenosti, čuva optimizam, poboljšava međuljudsku komunikaciju te podstiče lučenje hormona sreće. 

Sve dodatne infrmacije možete saznati putem službene Facebook stranice studija https://www.facebook.com/flash.mostar/?ref=page_internal. Šaljite nam Vaše upite, pitanja i sugestije, a mi ćemo Vam odgovoriti u što skorijem roku! 

Posjetite nas i ne propustite ovogodišnju priliku – postanite dio našeg uspješnog tima već danas!