Podijeli članak

Plesni studio „Flash“, koji djeluje pri Muzičkom centru „Pavarotti“, u suradnji sa NVO „Naša djeca – Our Kids – Vara Barn“, po drugi put organizira humanitarni koncert „Plešimo za NAŠU DJECU“. Koncert će biti održan 13.12.2014. godine u sali USRC „Mithad Hujdur Hujka“ u Sjevernom logoru, s početkom u 17.00 sati.

S obzirom na tešku financijsku situaciju, ova manifestacija će, uz odaziv dobrih ljudi, zasigurno mnogo pomoći realizaciji aktivnosti i projekata koje „Naša djeca“ posvećuju svojim štićenicima – djeci s posebnim potrebama i bez roditeljskog staranja u čitavoj BiH. Cjelokupan prihod od prodaje karata, a koje se prodaju po cijeni od 5,00 KM bit će poklonjen „Našoj djeci“. Karte su u prodaji već od danas (08.12), izložene na štandu ove organizacije na Lenjinovom šetalištu.

Bogat zabavno-umjetnički program – Humanitarni spektakl!
Bogat zabavno-umjetnički program će dočekati sve posjetitelje koncerta. Ove godine smo proširili listu sudionika te nam je veliko zadovoljstvo što su ljudi, klubovi i ostale organizacije prepoznale dobrobit ove humanitarne akcije i pridružile sam se da uz zajedničke snage realiziramo koncert “Plešimo za Našu djecu”.
Uz plesni studio „Flash“ koji su domaćini koncerta, u programu će sudjelovati i gosti: vokalno-plesna skupina B-Stars, PS B-Dance, ŠPK Zrinjski, Mostarske Mažoretkinje, PS Mo Stars, PC ProDance, ŠPK Erigo te PK Let's Dance Nevesinje.
U programu će također sudjelovati i djeca iz Dječjeg doma, štićenici NVO “Naša djeca” koja će pokazati svoje talente te zajedno sa PS “Flash” izvesti zajedničku koreografiju.
Pored plesnih i glazbenih izvedbi, pripremili smo i nešto potpuno drugačije što do sada niste mogli vidjeti na ovakvim manifestacijama. Naime, svoj rad predstavit će i Karate klub „Student“ te Košarkaški klub „Spars“ koji su pripremili sebi svojstvene točke. Velika poslastica i iznenađenje za svu djecu bit će LoLa Klaunovi koji će uz Djeda Mraza podijeliti novogodišnje poklone štićenicima Dječjeg doma i NVO „Naša djeca“.

Poziv građanima
Pozivamo građane Mostara i medijske kuće da se odazovu našem pozivu, da podrže ovu humanitarnu akciju i time doprinesu razvijanju svijesti društva o životu mostarske djece koja žive bez podrške roditelja. Oni nas trebaju – ZAPLEŠITE I VI S NAMA!