Podijeli članak

Jači spol popustljiviji je s pokazivanjem osjećaja i nježnosti nego nekoć, ali muškarac koji plače i dalje je rijedak prizor. Muškom je rodu u prirodi zadržavati suze, ali ipak postoje situacije u kojima će i najjači pripadnici jačeg spola zaplakati. I nije to ništa čega bi se trebali sramiti – baš suprotno, svaku ženu dirnut će suze njezina partnera, a kad pokaže da i on ima slabosti, voljet će ga još više, piše Zadovoljna.hr.

Vidjeti muškarca kako plače rijedak je prizor, ali i najveći frajer pustit će suzu kad...

1. ...prvi put vidi svoje dijete na ultrazvuku 

Malo koji trenutak dirne muškarca kao onaj kad prvi put vidi svoje dijete na ultrazvuku. Muškarac tada osvijesti da će zaista postati otac i zbog toga ga preplave osjećaji. Pogled na tu ''pikicu'' na ekranu ultrazvuka koju je stvorio zajedno s voljenom ženom u njemu budi osjećaj ponosa i neopisive sreće.

2. ...postane otac

Kad to sićušno biće, koje mu je izmamilo suze čim ga je prvi put vidio u obliku sitne točkice na ultrazvuku, stigne na svijet, muškarca preplavi novi vrtlog emocija. Primiti u ruke vlastito dijete i pomisao na to da će ga netko uskoro zvati tata muškarcu je dovoljno dobar razlog da zaplače od sreće. 

3. ...prvi put ugleda svoju buduću suprugu u vjenčanici

Kad prvi put ugledaju svoju mladenku u vjenčanici, muškarcima se nerijetko zasuze oči od miline. Vidjeti voljenu ženu u tom svečanom, bajkovitom izdanju kod muškarca izaziva ogroman osjećaj uzbuđenja i ne može odoljeti a da svojoj budućoj supruzi ne kaže ''prekrasna si''. 

4. ...se razboli voljena osoba 

Kad bolest pogodi njemu dragu, voljenu osobu, i najjači frajer ne treba se sramiti svojih suza. To su momenti kad bol i nemoć jednostavno ne može držati u sebi, a suze mu pruže olakšanje.

5. ...prekine dugu vezu ili se razvede

Muškarac često ni za živu glavu ne bi priznao da ga prekid ljubavne veze ili razvod braka jako boli (bez obzira na to je li on prvi digao ruke od veze ili druga strana), ali kad ostane sam sa sobom, posustat će i – zaplakati.