Podijeli članak

Danas je navijače HŠK Zrinjski pomalo iznenadila vijest da je dugogodišnji kapetan mostarskog kluba Pero Stojkić odlučio završiti svoju nogometnu karijeru. Stojkić se od najdražeg dresa oprašta kao nogometaš s najviše nastupa za Plemiće a uz njegovo ime veže se još mnogo rekorda mostarskog kluba. 

Za Pogled.ba Pero Stojkić prokomentirao je ovu iznenađujuću odluku:

"Bilo je sve osim lako donijeti ovakvu odluku" - govori Stojkić i dodaje:
"Dugo sam se lomio, savjetovao, bilo je tu i besanih noći ali eto, ovih dana sam prelomio i to je to. Osjetio sam da i tijelo više ne podnosi najbolje svakodnevne napore, treninge, pa ne bi bilo fer s moje strane da i dalje nešto pokušavam u situaciji kada je mogu dati svoj maksimum. "

Novi si team manager Zrinjskog? 

"Tako je, slijede novi izazovi, odmah krećemo s poslom u kojem namjeravam dati sve od sebe jednako kako sam davao sve i na travnjaku. Polako se slažu prioriteti, nedavno sam postao i otac i to iskustvo je ono što me mijenja iz dana u dan. Tu sam i dalje uz Zrinjski koji će ostati najveća ljubav i strast i nadam se da će na novom poslu stvari ići onako kako su znale ići i na travnjaku" - kazao je Pero Stojkić osvajač čak pet titula prvaka Premijer lige. 

AU:B.B.