Podijeli članak

Oženio se Natko Zrnčić Dim!

Umirovljeni umirovljeni 34-godišnji skijaš, kako je to objavio još u travnju 2018. godine, oprostivši se od sporta fokusirao se na privatan život, prvenstveno na zaručnicu Enu Zdunić.

U prijepodnevnim satima par se vjenčao u crkvi sv. Nikole u Komiži na otoku Visu, smještenoj na vinorodnom brežuljku jugoistočno od naselja.

Svoju vršnjakinju, stomatologinju iz Zagreba, Zrnčić Dim upoznao je još prije 14 godina, piše Jutarnji.hr. 

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Sviđa mi se njezina otvorenost i veseli karakter. Ona je ljubav mog života – rekao je Zrnčić Dim ranije.

Sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama uz fotografiju sa suprugom Enom na stepenicama ispred crkve.

Za obred crkvenog vjenčanja, u ležernom ljetnom stilu, Ena se nije držala tradicije i bijelih haljina, već joj je vjenčana haljina bila crvene boje, a cijelu kombinaciju upotpunila je fascinatorom na glavi u istoj boji. Ni Zrnčić Dim nije nosio odijelo, kako je uobičajeno, već kaki hlače i bijelu košulju.Zrnčić Dim poznat je po brončanoj medalji koju je osvojio u superkombinaciji na svjetskom prvenstvu u Val-d'Isèreu 2009. godine i time postao drugi hrvatski skijaš, uz Ivicu Kostelića, koji je osvojio medalju sa svjetskih prvenstava. Jedan je od četvero hrvatskih skijaša koji ima ostvaren plasman među prvih tri u Svjetskom skijaškom kupu, a ukupno ima četiri postolja u karijeri.