Podijeli članak

Povjerenje je jedna od najvažnijih stvari u vezi. Kada se naruši, šteko ga je povratiti i može uzrokovati prekid odnosa. Kako se to ne bi dogodilo, ovo su neke od laži koje biste svakako trebali izbjegavati u odnosu s partnerom i partnericom.

Skrivanje istine o vašim bivšim vezama ili partnerima može biti kobno. Uvijek se može dogoditi da iziđe na vidjelo nešto iz prošlosti, a tada već može biti kasno za vaš odnos zbog narušenog povjerenja.

Nemojte govoriti da ste dobro, ako se ne osjećate tako. Recite glasno i jasno što vas muči kako biste mogli riješiti problem. Druga strana ne može znati da nešto ne štima ako ne kažete. Prvi put, drugi, treći...

Znate da vam taj kolega ili kolegica nisu samo kolege i da se zagoneto smiješite svaki put kada se sretnere. Ako to radite znate da je vaša veza na kocki, a laganje o tome da je riječ samo o kolegama može biti itekako kobno za vaš odnos.

Laganje o vašim primanjima nije dobra ideja. Možete se hvaliti kako imate natprosječna primanja kako biste impresionirali drugu stranu, ali dugoročno to može biti itekakav autogol. I razmislite, kakav je to odnos u kojem se trebate pretvarati da ste netko drugi?

Može biti neugodno stavuiti na stol temu seksa i o njoj otvoreno razgovarati, no to je najbolje što možete učiniti. Nemojte lagati o tome što volite ili ne jer na taj način možete partnera ili partnericu navesti na krivi trag, a to će se samo vama obiti o glavu. I vašem zadovoljstvu, piše Večernji list.