Podijeli članak

Na društvenim mrežama objavljena je snimka opasne avanture na kojoj se vidi vožnja na autocesti A1 kod Sarajeva, gdje je automobil užetom vukao saonice na kojima je sjedio muškarac.

Brzom reakcijom policijskih službenika MUP-a ŽS identificirana su vozila i osobe koje su sudjalovale u ovom prekršaju, i svi su privedeni, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba.

"Riječ je o osobama inicijala D. Ž. (1997.), S. B. (1989.), E. Đ. (2000.), K.Đ. (1995.), M.A. (1999.). Sve osobe su punoljetne i one su privedene i saslušane u prostorijama MUP-a ŽS. Od rađana smo primili dojavu o događaju na autocesti i pogledali video koji su objavili na društvenoj mreži YouTube", kazao je za Radiosarajevo.ba Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a Županije Sarajevo, koji je dodao da je o ovom događaju je obaviješten i dežurni tužitelj Tužiteljstva ŽS.

Prema informacija do kojih se došlo, protiv pet osoba koje su sudjalovale u ovoj opasnoj avanturi bit će pokrenuti zahtjevi za prekršajni postupak nadležnom sudu i najvjerojatnije će biti novčanoj kažnjeni.

"Na ovome priča neće stati. Postoje indicije da im ovo nije prvi put", dodao je Hadžiabdić.

Pogledajte snimku na osnovi koje su uhićeni "sanjkaši" s autoceste A1: