Podijeli članak

Postoje muškarci koji rijetko "podbace" u ophođenju sa ženama i uvijek uspijevaju zadržati se u fokusu ženskog interesa. Pitate se u čemu je njihova tajna?

Takvi muškarci imaju nešto zajedničko, a to su ove osobine: 

1. Obzirnost

Obzirnost se prije svega očituje u sitnicama koje često zanemarujemo, poput otvaranja vrata ili prepuštanja sjedala u javnom prijevozu starijim osobama. Tu su, naravno, i oni puno veći i važniji potezi. 

2. Fleksibilnost 

Sposobnost da se nosi s (ne)očekivanim promjenama i pravovremeno reagira na njih moćan je „afrodizijak“ jer njome muškarac ženi daje do znanja da je jak i stabilan.

3. Samopoštovanje

Za razliku od egoista, muškarac s ovom osobinom je skroman i nećete od njega čuti samohvalu. Uvijek će se ponositi dobro odrađenim poslom dok će onaj loše napravljen odmah pokušati ispraviti. Muškarac koji poštuje sebe, ženi pokazuje da će i nju tretirati s poštovanjem.

4. Sposobnost preispitivanja

Žene bježe od muškaraca koji misle da znaju baš sve. Bez obzira na to o kojem se aspektu života radi, muškarac koji ne preispituje vlastite postupke zato što misli da nema što naučiti na svojim greškama nije osoba koja ulijeva povjerenje. 

5. Sigurnost

Muškarac koji je siguran u sebe nije se nužno oslobodio svih kompleksa, ali on definitivno nema namjeru dopustiti da oni utječu na to kako se odnosi prema ženama, piše Zadovoljna.hr.