Podijeli članak

Horoskopski znakovi imaju različite karakterne osobnosti, a oni slobodnog duha, žele i slobodu u vezi.
 
Znakovi koji žive u trenutku i nemaju budućih planova, isto očekuju i od veze, točnije bilo kakvog ljubavnog odnosa u kojem se nalaze, jer veza i nije najbolji odabir za njih. Ovnovi, Blizanci i Strijelci su znakovi koji jednostavno najviše vole slobodu ili pak kratkotrajnu zabavu.
 
Ovan
 
Za njih su veze avanture i sve im je uvijek samo u zabavi. Ne boje se uvijek napraviti što god treba kako bi dobili što žele. Ovnovi su jako zadovoljni i prepuste se u potpunosti. Upravo zato je i zabavno izlaziti s njima. Ipak, ne razmišljaju o budućnosti i žive u trenutku pa ni ne vide budućnost u dugoj vezi.
 
Blizanci
 
Blizanci vole ljude i uvijek se posvete osobama oko sebe koje onda misle da se nalaze u idealnoj vezi. S druge strane, ovom znaku vrlo brzo sve dosadi pa čim nestane one početne kemije, oni prelaze na drugu osobu.
 
Strijelac
 
Strijelci imaju jako slobodan duh. Uvijek rade sve što žele i nitko ih ne može zaustaviti. Upravo zato ih ljudi i vole. Željni su novih iskustava i avantura, sami ili u paru. Ne odgovaraju im nikakve obveze, kao ni ograničenja, a više vole da sve teče svojim tijekom i opušteno, piše Večernji list.