Podijeli članak

U Biletić polju, općina Čitluk, danas je otvorena novoizgrađena ambulanta koja ima veliki značaj za stanovnike ovoga dijela Hercegovine.

Svečanosti otvaranja objekta nazočio je veliki broj uzvanika, a među njima su bili i predsjedavajući Doma naroda Federacije BiH Tomislav Martinović, ravnatelj Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ Rade Bošnjak, načelnik općine Čitluk Marin Radišić, ministar prometa i veza HNŽ Stjepan Krasić i brojni drugi, prenosi Ero.tel.

Martinović je rekao kako je projekt provođen već godinu i po dana, te kako je u njemu sudjelovao veliki broj dužnosnika sa svih razina vlasti.

-Ovo izgleda možda kao mali projekt, ali je on ogroman za ovu lokalnu zajednicu. Naša misija jeste da stvaramo uvjete kako bi ljudi imali kvalitetniji život i kako bi imali razloga ostati ovdje. Zdravstveni sustav je u vrhu naših priroteta i po se jasno vidi po onome što radi ZZO HNŽ, Vlada HNŽ-a te Skupština HNŽ. Nastavljamo raditi na sličnim projektima, rekao je Martinović u svome govoru.

Podsjetio je kako će se uskoro graditi nova zgrada Klinike za dječje bolesti SKB Mostar, da se obnavlja Dom zdravlja u Čitluku, te je najavio i nove projekte na kojima se sada počinje raditi.

-Ova priča nam treba biti motiv da nastavimo dalje, a to dalje znači kako treba izgraditi jednu veliku ambulantu u Međugorju i području ambulantu u mjestu Čerin. Vjerujem kako ćemo uskoro završiti te projekte i kako ćemo na njih biti ponosni kao što smo ponosni na ovo danas, zaključio je Martinović.