Podijeli članak

Nakon zasluženog odmora i raspusta, Plesni studio „Flash“ Mostar vrši upis novih članova, djece i mladeži starosne dobi od 4 do 15 godina. „Flash“ svoja vrata otvara u utorak 06.09.2016. godine u Muzičkom centru Pavarotti.

Svi zainteresirani koji vole druženje, uzbudljiva putovanja, glazbu i ples nas mogu potražiti u MC Pavarotti-ju utorkom i četvrtkom od 16:00h do 21:00h i nedjeljom od 09:00h do 13:00h. Plesni studio „Flash“ svojim članovima je pripremio mnoga iznenađenja za 2016/2017. plesnu sezonu. 

Iznenađenja u vidu nagradnih igara su već počela, a o aktualnoj nagradnoj igri možete više informacija saznati putem Facebook stranice studija: PS Flash Mostar (https://www.facebook.com/flash.mostar/?fref=ts).

Za djecu predškolskog uzrasta nudimo manekensko-plesnu radionicu, a za starije imamo časove jazz-a, show dance-a i street dance show-a.

Također, pored zabavnog dijela članstva, sve grupe djece prolaze kroz fizičke tjelovježbe i istezanja koja su prilagođena uzrastu. Ovim putem želimo apelovati na roditelje da aktiviraju djecu i da ih učlane u neku od sportsko/rekreativnih organizacija jer fizičke aktivnosti utječu pozitivno na pravilan rast i razvoj djeteta. 

Kroz glazbu i izabrane plesne pokrete djeca razvijaju čulo sluha i koordinaciju pri kretanju tijela, razvijaju najvažnije motoričke sposobnosti poput brzine, snage, fleksibilnosti i ravnoteže.

Dodatne informacije o Plesnom studiju „Flash“ možete naći na Facebook stranici PS Flash Mostar (https://www.facebook.com/flash.mostar/?fref=ts) ili službenoj web-stranici studija http://www.psflash-mostar.com/.