Podijeli članak

Majka i njena kćer tinejdžerica koje su uhićene prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Alipašino Polje zbog stravičnog slučaja čedomorstva, tijelo ubijene bebe sakrile su u sanduku u jednoj od prostorija u stanu u kojem su živjele, otkriva Dnevni avaz.

Stravičan prizor

Iz izvora bliskih Tužiteljstvu Sarajevske županije saznaje Dnevni avaz da je majka koja je pomogla kćeri ubiti bebu Azra Č., koja ima 47 godina.

Ona je odmah pokušala prikriti ovaj zločin i, umjesto da sve prijavi policiji, kćeri je pomogla da bebu, koja je nakon poroda u stanu ubijena, krvavu zamota u vrećicu i stavi u sanduk. Saznaje se da je tijelo mrtve bebe danima bilo u sanduku prije nego što su otkrivene, a policija stigla u stan i zatekla stravičnu scenu.

Majka se nalazi u jednomjesečnom pritvoru, dok je kćer, s obzirom na to da je maloljetna, smještena u jednu odgojnu ustanovu. Sada se istražuje tko je sve od članova obitelji znao za ovaj slučaj.

Što je rekla

Prema neslužbenim informacija, slučaj je otkriven nekoliko dana nakon čedomorstva, jer je maloljetna djevojka primljena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu zbog obilnog krvarenja i jakih bolova.

Liječnici su po prijemu odmah primijetili da se radi o krvarenju nakon porođaja i o svemu alarmirali policiju. Iako je djevojka tvrdila drugačije, kako je dobila ozljedu, nitko nije povjerovao u njenu priču.

Krila trudnoću

Izvori tvrde da je tinejdžerica osumnjičena za ubojstvo, a majka za pomaganje. Pogotovo što je odmah znala za ovaj slučaj i danima šutjela.

Navodno ni susjedi nisu ništa primijetile, niti su znale da je djevojka trudna.