Podijeli članak

Znati „ljude koji znaju ljude“ je gotovo u pravilu najjači kapital u biznisu. Često je dovoljan samo pravi kontakt da riješi probleme i otvori put ka novom uspješnom pothvatu, a pronaći pouzdane i kvalitene partnere u stranim zemljama je izazov koji je lakše prevladati uz odgovarajuću podršku.

Upravo s tim ciljem, INTERA Tehnološki Park treću godinu zaredom organizira Međunarodne B2B susrete Mostar koji će se održati u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, u utorak, 31.3.2020. godine s početkom u 14h u dvorani br. 3, Paviljona 1. Cilj ovog događaja je sudionicima olakšati i ubrzati uspostavljanje poslovnih kontakata s poduzećima iz zemalja iz regije i šire. Sudionici će također imati priliku saznati i koji detalj više o uslugama za razvoj i internacionalizaciju poslovanja koje nudi Europska poduzetnička mreža (EEN).

B2B događaji su postali de facto standard u poslovnom umrežavanju jer su najbrži i najučinkovitiji način za uspostavljanje poslovnih kontakata. U samo 20-ak minuta, sugovornici mogu identificirati zajedničko područje od interesa i pokrenuti potencijalno plodnu poslovnu suradnju i partnerstvo.

Svi zainteresirani mogu kratkom registracijom na B2B platformi izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanke s drugim poduzećima. Sudjelovanje na B2B susretima je besplatno, a potvrđena registracija je istovremeno i ulaznica na Mostarski sajam.

Ovi B2B susreti se organiziraju u okviru Europske poduzetničke mreže te u partnerstvu s Gospodarskom komorom Srbije, Hrvatskom gospodarskom komorom, Gospodarskom komorom Crne Gore, Mađarskom agencijom za promociju izvoza (HEPA), Razvojnom agencijom Srbije, Zeničkom razvojnom agencijom (ZEDA), Vanjskotrgovinskom komorom BiH, Gospodarskom komorom FBiH i, naravno, Mostarskim sajmom.