Podijeli članak

OK Fest i ove godine nudi ti najbolju zabavu, provod i druženje u jedinstvenom prirodnom ambijentu NP Sutjeska. Iskoristi priliku, zabilježi svaki moment proveden sa prijateljima na OK Festu u dobrom raspoloženju i uživanju u svim sadržajima i programima festivala, snimi i sačuvaj taj trenutak za pamćenje i podjeli ga sa nama. Prijavi se na video natječaj „#iMENIjeOK“ i osvoji jednu od vrijednih nagrada koja će te ponovo dovesti u beskrajno prirodno bogatstvo NP Sutjeska. Neka OK Fest, Tjentište i NP Sutjeska budu i tvoja inspiracija. U maximalno 90 sec pokaži nam kakav je bio tvoj OK provod na OK festu 2016.

Za sudjelovanje na natječaju potrebno je da napraviš snimku na temu „I meni je OK“ i da ga pošalješ na našu adresu [email protected] ili u inbox page stranice OK Festa na društvenoj mreži facebook. Natječaj  će biti otvoren do 15. srpnja, a na temelju dostavljenih video snimki, izabrat ćemo tri najbolja i autore obradovati vrijednim nagradama:

1. OK Fest 2017 – paket I za dvije osobe (boravak u hotelu „Mladost“; prevoz, rafting, planinarenje)

2. Rafting avantura na Tari – vikend za dvije osobe u rafting kampu „Tri vodenice“ –http://tararafting.net/rafting-drina-tara.html

3. OK Fest 2017 – OK kamp 3 dana x 2 (3 dana boravka u OK kampu za dvije osobe)

Napomena: OK Fest zadržava pravo korištenja svih video snimki pristiglih na natječaj. Snimke će biti korištene u promo svrhe na službenim  stranicama OK Festa.