Podijeli članak

Prošlog tjedna je regiju potresla vijest o nesreći 27-godišnje srpske voditeljice Dee Đurđević kojoj je autobus otrgnuo ruku. Dea je operirana te joj je uspješno zašivena ruka, a zahtjevna operacija trajala je nekoliko sati te je bila vrlo komplicirana i riskantna, pišu srpski mediji. Sada se oglasila i njezina majka Nena Dodevski, koja priznaje kako je bila van sebe zbog čitave situacije.

"Bila sam očajna, luda. Cijeli svijet mi se srušio, ali, hvala Bogu, sve je to sad iza nas. Rekli su mi: 'Što si to rodila? Pa ta djevojka suzu nije pustila od trenutka kad joj se to dogodilo.'" ispričala je Nena za srpski Telegraf. 

Također, i liječnici su otkrili kako su, unatoč mogućim rizičnim posljedicama, izrazito zadovoljni ishodom operacije.

"Radilo se o potpuno iščupanoj ruci, od lakta prema ramenu. Pored toga što je bila iščupana, ruka je bila i opečena. Ipak, uspjeli smo je sačuvati i prišiti vrlo uspješno. Mrtav sam umoran, krvav, znojav, još se nisam ni stigao presvući. Odlično smo prišili ruku. Naravno, morat ćemo je još pratiti, ali očekujemo da će je sasvim normalno moći koristiti", prepričao je za srpski Kurir Dein liječnik. 

Naposljetku, oglasila se i sama Dea te potvrdila kako se dobro osjeća. "Hvala Bogu, živa sam, a i liječnici su vrlo zadovoljni kako je prošla operacija i kažu mi da oporavak ide nabolje. To je najvažnije. Vjerujem da će sve biti dobro", zaključila je Dea za srpsku Gloriju.