Podijeli članak

Prilikom vršenja sudskog uviđaja u banjalučkom naselju Dragočaj došlo je do sukoba dvojice banjalučkih odvjetnika, a u sukob se umiješao i sin jednog od njih te je reagirala i policija koja ga je uhitila, saznaju "Nezavisne".

Naime, kako je priopćeno iz Policijske uprave Banja Luka policija je u petak uhitila D.P. za kojeg se sumnja da je počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje zadavši više udaraca u glavu osobi čiji su inicijali M.R.

"Tog dana je u 12.15 sati prijavljeno da je banjalučkom naselju Dragočaj tijekom vršenja sudskog uviđaja u vezi sa uzurpacijom zemljišta došlo do naguravanja između osoba čiji su inicijali M.R. i J.P, nakon čega je osumnjičena osoba D.P. zadala više udaraca licu M.R. u predjelu glave, usljed čega je ono palo na tlo i zadobilo tjelesne povrede", navedeno je u priopćenju.

Protiv M.R. i J.P. biti će podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad.

"O navedenom djelu je informiran dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu nasilničko ponašanje, te da protiv D.P. bude dostavljen izvještaj u redovnoj proceduri", naveli su iz policije.