Podijeli članak

Nogometni klub Široki Brijeg još jednim uspješnim transferom ponajboljeg igrača Matea Marića u Lokomotivu iz Zagreba zaradio je određenu svotu novca, ali je ostalo upražnjeno mjesto na poziciji zadnjeg veznog u ekipi.

Među navijačima kruže različita imena, a jedno od njih je jedan od najboljih igrača Posušja Marin Vranjić, koji je odigrao 14 od 15 utakmica, a u svakoj je bio neizostavni član prve momčadi, dok je jednu utakmicu propustio zbog kartona.

Učinak od 3 pogotka i jedne asistencije uz provedene 1222 minute na teranu za igrača koji igra na poziciji zadnjeg veznog je više nego dobar, ali tu treba i istaći važnu igru u defenzivi Vranjića, jer je Posušje za cijelu polusezonu primilo samo 3 pogotka iz igre, piše portal Borak.info.

Marin Vranjić nije alibi igrač i kad mu se otvori sredina terena sa svojim snažnim udarcem s obje noge je velika prijetnja za protivničke obrane.

Ugovor s Posušjem Vranjić ima do kraja sezone i sve njegove misli su usmjerene ka prvom mjestu i plasmanom u Premier ligu BiH.

Ipak, nije nemoguće da nakon odličnih igara i na polusezoni napusti Posušje, jer postoji interes određenih klubova, ali posljednju riječ će imati uprava Posušja.

HŠK Posušje ima odlične odnose sa Širokim i Zrinjskim pa dogovor nije nemoguć pod uvjetom da su navedeni klubovi zainteresirani za dovođenje odličnog veznjaka?

Marin Vranjić je bivši kapetan juniora Zrinjskog i mlade reprezentacije BiH, ali nikada nije dobio pravu priliku u Zrinjskom.
Toni Karačić dobro poznaje Vranjića i nepoznato je dali ga želi u ekipi ili ima neko drugo rješenje.

Trener Posušja Denis Ćorić je inzistirao na dolasku Marina Vranjića u Posušje, a on mu se svojim igrama na najbolji način odužio.

Što će biti s važnim igračem Posušja saznati ćemo idućih dana.