Podijeli članak

Osmo izdanje Mostar Summer Festa neće se održati ove godine kako je planirano zbog opasnosti od širenja koronavirusa i u skladu s preporukama i mjerama nadležnih institucija.

"Iako je ovogodišnji program festivala naišao na najpozitivnije reakcije i s nestrpljenjem smo ga iščekivali, kao i naša publika i izvođači, nažalost, festival nije moguće realizirati u planiranom vremenu, odnosno 25., 26. i 27. 6. 2020. godine." kazali su organizatori festivala. 

Mostar Summer Fest odgađa se za 2021. godinu, odnosno za 24., 25. i 26. 6. 2021. godine, a kupljene ulaznice vrijede za to izdanje festivala.

Također obaviještavaju kako svi oni koji žele vratiti ulaznice i dobiti novac natrag, to mogu fizički učiniti u Mostaru uz prethodni dogovor putem njihove službene Facebook stranice ili mail adrese [email protected] Povrat novca za kupljene ulaznice moguće je ostvariti do 30.6.2020. 

"Želimo Vam zahvaliti na strpljenju i podršci, istražili smo sve opcije, ali u vremenu pandemije sigurnost i zdravlje svih posjetitelja i izvođača su na prvom mjestu. Vjerujemo kako ova situacija nikome nije jednostavna, i da se svi pomalo osjećamo razočarano, ali važno je zadržati pozitivno razmišljanje i vjerovati kako ćemo ponovno uživati na Mostar Summer Festu." poručili su iz organizacije Mostar Summer Festa.