Podijeli članak

Cinea Film Experience objavila je program i u prodaju pustila ulaznice za nadolazeću jesenjsku turneju Drive-in Cinema programa.

Neka od vrhunskih svjetskih filmskih ostvaranje stižu i kina za automobile u Zenicu i Mostar. Program u oba grada otvara "The Gentlemen", a na rasporedu su i "The Nice Guys", "Train to Busan" i film koji je i u Sarajevu izazvao najviše pažnje "Baby Driver".

Kako je ranije najavljeno, ove jeseni, Cinea Film Experience u Zenicu i Mostar donosi Drive-in kina, a posjetiteljima će biti priređen potpuno novi i vrhunski doživljaj gledanja filma.

Programe u Zenici i Mostaru otvorit će film "The Gentlemen", akcijski komični film iz 2019. godine, koji je napisao, režirao i producirao Guy Ritchie, iz priče Ivana Atkinsona, Marna Daviesa i Ritchieja. U filmu glume Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, i drugi, a donosi priču o američkom kralju marihuane u Engleskoj koji želi prodati svoj posao, pokrenuvši lanac ucjena i planova za njegovo podrivanje.

Na programu Drive-in Cinema Zenica, koji se održava od 25-27. rujna su i filmovi "The Nice Guys" (26. rujna u 20 sati) i "Baby Driver" (27. rujna u 20 sati). Cijena ulaznice za vozilo je 10 KM, broj osoba u vozilu je neograničen. Drive-in Cinema Zenica će se održati u okviru parkinga na krovu Džananović tržnog centra, piše Klix.ba. 

Mostarsko Drive-in kino bit će održano na velikom parkingu u Onešćkuovoj ulici, a trajat će od 1. do 10. listopada. Pored filma "The Gentlemen" (1. listopada), "The Nice Guys" (3. listpada) i "Baby Driver", (4. listopada) jedan dan više kina u Mostar, publici donosi i višestruko nagrađivani film "Train to Busan" u režiji Yeon Sang-hoa koji će se prikazati 2. listopada u 20 sati.

Film se uglavnom odvija u vlaku za Busan kada zombi apokalipsa iznenada izbija u zemlji i prijeti sigurnosti putnika. "Train to Busan" je premijerno prikazan na film festivalu u Cannesu 2016. godine. Film je postavio rekord kao prvi korejski film koji je gledalo preko 10 milijuna ljudi.

Da filmski ugođaj bude potpun, svi posjetitelji će nakon kupovine ulaznice, najkasnije 24 sata prije projekcije, putem web stranice cinea.ba moći naručiti hranu i piće koje će pokupiti na samom ulazu.

Karte za Drive-in Cinema Mostar i Zenica su u prodaji u sustavu kupikartu.ba, cinea.ba i na prodajnim mjestima kupikartu.ba ba u Mostaru i Zenici.