Podijeli članak

Povodom obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada 20. i 21. ožujka 2018. studij Socijalnog rada u suradnji sa Udrugom studenata socijalnog rada Zamfis organizira dvodnevni program predavanja. 

Za utorak (11:30 sati, amfiteatar 21) je planirano predavanje na temu „Promocija zajednice i održivi okoliš“, a gost predavač je profesorica dr. sc. Svjetlana Stanić Koštroman koja je ujedno i pročelnica biološkog odsjeka FPMOZ-a. 

U srijedu (11:30 sati, amfiteatar 21) će gost predavač biti Dejan Nemčić, profesor geografije u Zagrebu, a naziv predavanja je HAKUNA MATATA – proživi svaki trenutak. Sa mišljenjem da je obrazovanje temelj svake države, pokrenuo je dva velika projekta u nastavi geografije koja su postala međunarodno priznata: „Uživo sa svih kontinenata“ i „Afrika možemo zajedno“. Sa svojim učenicima virtualno putuje svijetom sjedeći u razredu, a kroz projekt „Afrika možemo zajedno“ je pokazao koliko su osmijeh, sreća i zadovoljstvo vrlo bitni unutar školskih klupa. Kako izgleda obrazovanje 21. stoljeća unutar nastave geografije, možete čuti na predavanju kroz mnoge primjere iz prakse. Na predavanju će svatko moći napisati poruku za čovječanstvo, poruke koje će raketom biti lansirane u svemir i ostaviti vječni trag.