Podijeli članak

PS “Flash” koreografkinje Jasmine Rebac djeluje pri Muzičkom centru “Pavarotti” već 19 godina, te iz godine u godinu pokazuje sve veće i veće uspjehe. Zbog velike zainteresiranosti djece i mladih, produžili smo upis novih članova za tekuću plesnu sezonu. Novogodišnji upis članova počinje u četvrtak 5.1.2017. godine.

Oni koji to još uvijek nisu uradili, a zainteresirani su da postanu član Plesnog studija “Flash”, mogu nas posjetiti u MC “Pavarotti” utorkom i četvrtkom od 16:00 h do 21:00 h i nedjeljom od 09:00 h do 12:00 h. Upis je otvoren za djecu i mlade uzrasta od 4 do 18 godina, a obzirom da je vrijeme darivanja, ovog mjeseca, svakom novoupisanom članu darujemo besplatnu upisninu.

Plesni stilovi koje polaznici studija imaju priliku iskusiti su:
•    plesno-manekenski program za najmlađe “bambi” članove (4 do 6 godina)
•    show dance za djecu predškolskog uzrasta, prvog i drugog razreda osnovne škole (od 6 do 9 godina)
•    napredni satovi jazz-a, sohw dance-a, akrobatike i street plesova (od 9 do 18 godina)

Svi plesni programi kroz koje prolaze djeca i mladi Plesnog studija “Flash” su popraćeni adekvatnim vježbama za sve uzraste. Velika pažnja je posvećena snalaženju u prostoru, koordinaciji pokreta, ravnoteži, poboljšanju fleksibilnosti tijela, snage i brzine kao i razvijanje sluha i održavanje pravilnog ritma. Sve koreografije su popraćene zanimljivom tematikom i kostimografijom, koja je prilagođena uzrastu djece. Posjećujemo plesna natjecanja i festivale u Bosni i Herceovini, te putujemo i van granica BiH – sve to kako bismo našim članovima učinili njihovo djetinjstvo nezaboravnim. 

Dodatne informacije o Plesnom studiju „Flash“ možete naći na Facebook stranici PS Flash Mostar (https://www.facebook.com/flash.mostar/?fref=ts) ili službenoj web-stranici studija www.psflash-mostar.com.