Podijeli članak

Nisu se još povukle ni njegove, mi modrice Daniela Cormiera nakon zadnjeg čina njihove trilogije u kojem je Stipe pobjedom potvrdio status najboljeg na svijetu i najboljeg ikad, ai...

UFC pokreće novac pa se već promovira sljedeći spektakl s Miočićem u glavnoj ulozi. A i to će biti jedna repriza. Po svemu sudeći u oktogon će opet sa kamerunskim razbijačem, zastrašujućim Francisom Ngannouom.

- Da, mislim da je Francis sljedeći. Definitivno je pokazao jako puno novih i dobrih stvari od naše prve borbe. Čovjek sve pobjeđuje prekidom u prvoj rundi i u sjajnom je nizu. Naravno, ja ću se boriti protiv onoga za koga UFC kaže da je idući - priča Stipe za ESPN MMA, prenosi 24sata.

Ta njihova prva borba dogodila se u siječnju 2018. Kamerunac je čak bio favorit. I nije čudo da se takvu razornu 'mrcinu' proglasi favoritom protiv bilo kojeg protivnika.

Ali... Doživio je superiornost znanja. Najviša moguća klasa borilačkih vještina bila je važnija od mišića i najjačeg udarca UFC-ja. Kad je završena peta runda Ngannou je jedva disao, a suci potvrdili očiglednu Miočićevu pobjedu.

'Stipe vs Ngannou, čin drugi' prevdiđa se na samom kraju ove ili početkom sljedeće godine. Ngannou je u međuvremenu sigurno sazrio kao borac.

-Je i opet se uspeo do vrha. Samo... Ništa se neće promijeniti. U borbi će se dogoditi isto što i prošli put, isti rezultat. Neće biti nikakve razlike. Dominirat ću i pobijediti! - poručio je svjetski vladar teške kategorije, kolosalni Stipe Miočić.