Podijeli članak

Zbog jezivih prijetnji koje je prije nekoliko dana u programu uživo Kristijan Golubović uputio Staniji Dobrojević, reagiraoje REM (Regulatorno tijelo za elektronske medije) i protiv zadrugara podnio krivičnu prijavu.

Naime, oni su oštro reagirali na Kristijanove riječi kada se zakleo u djecu da će ubiti Staniju ukoliko mu se ne ispriča za uvrede koje je iznijela na račun njegove žene i djece.

"Podnijeli smo krivičnu prijavu zbog pretnji smrću izrečenih u programu 'Zadruga 4'. Zakonska je obveza REM-a da se obrati nadležnim tijelima kada utvrdi da je u programu izvršeno neko krivično djelo, kao što je ovdje to slučaj", poručili su.

Podsjetimo, Golubović je 16. rujna odgovarao na pitanja gledatelja, a pitanje o Staniji ga je posebno razljutilo.

"Zaklinjem se u svoje dvoje djece, ubit ću Staniju osobno ili preko svojih ljudi, ako mi se iskreno ne ispriča što mi je spomenula djecu, po cijenu da idem 40 godina na robiju", rekao je Kristijan tada.

Nakon njegovih jezivih prijetnji oglasila se Stanija i putem društvenih mreža je zatražila zaštitu od nadležnih tijela zbog prijetnji i ugrožavanja njenog života.

I ona je protiv Kristijana podnijela krivičnu prijavu.

Uglavnom, sve za gledanost. I nešto novca.