Podijeli članak

Tužne vijesti stižu iz mjesta Vidovci. U prometnoj nesreći je u petak smrtno stradao Ivica Zeba, 27-godišnji nogometaš NK Požege i djelatnik Hrvatske vojske.   

Do nesreće je došlo oko 21:15 u Ulici Stjepana Radića, a informacije u ovom trenutku kazuju da je 19-godišnji vozač nepropisno pretjecao osobni auto kojim je upravljao 18-godišnjak. Tada je prednjim dijelom vozila udario 27-godišnjeg biciklista koji je bez reflektirajućeg prsluka upravljao biciklom iz suprotnog smjera - prenosi portal 24sata. 

Zeba je na mjestu smrtno stradao, a tragedija se odvila ispred očiju njegove supruge koja se nalazila na biciklu odmah iza njega i koja je, srećom, izbjegla udar. 

Zeba je rođen 2. ožujka 1992. godine u ratnom vihoru koji je zadesilo Bosansku Posavinu u to vrijeme. S obitelji se nastanio u Gradcu gdje je proveo čitav život i učinio svoje prve nogometne korake. 

Nogometnu školu prošao je u pleterničkoj Slaviji, a onda se kao senior vratio u matični klub s kojim je ispisao najljepše stranice njegove povijesti.